Maak jouw bedrijf Corona-proof!

Langzaamaan kunnen we weer ademhalen. De grootste piek op de intensive care lijkt voorbij en we mogen weer rustig beginnen met het oppakken van het ‘normale’ leven. Toch moeten we de komende tijd nog even voorzichtig blijven. Je ziet daarom overal plastic schermen verschijnen en desinfectiemiddel hangen. Super goed, maar misschien niet de meest mooie oplossing voor jouw kantoor. Gelukkig kunnen onze designers daar wel een handje bij helpen.

Stay on-brand!

Ook wanneer het om veiligheid gaat kun je best on-brand blijven. Het ziet er namelijk een stuk professioneler uit wanneer je een gaaf scherm tussen de werkplekken op jouw kantoor zet dan zo’n suf stukje plastic. Hierbij kun je denken aan mooie foto’s, gave designs of gewoonweg het logo van je bedrijf. Iets minder creatief ingesteld? Daar zijn onze designers voor! Onze creatieve geesten maken speciaal voor jou een ontwerp dat het interieur van jouw bedrijf nog fraaier maakt!

Wat kan ik het beste aanschaffen?

Naast dat we een hoop desinfectiemiddelen aanraden kunnen we je verder nog voorzien van goed advies op het gebied van een veilige werkplek. Zelf zijn we ook al flink bezig om het kantoor aan te passen aan de nieuwe normaal, met een maximaal aantal werknemers (plus kantoorhond) en duidelijke regels aan de muur. Daarnaast kun je jouw bedrijf inrichten met diverse schermen. Hieronder twee van onze favorieten:

1. Veiligheidsschermen van karton

Of je nou bij de kapper zit of in jouw favoriete restaurant: tegenwoordig kun je niet meer om de veiligheidsschermen heen. Ook zijn ze ideaal om te gebruiken tussen werkplekken op kantoor. De meeste veiligheidsschermen zijn echter van plastic en dat vinden wij wat minder verantwoord. Wij ontwerpen daarom voor jou graag een super gaaf scherm van gerecycled bordkarton: milieubewust en super lichtgewicht.

Onze designers zullen er alles aan doen om het scherm helemaal on-brand te maken, zodat jouw kantoor of winkel er nog fraaier uit gaat zien en ook nog is helemaal Corona-proof is.

2. Plastic roll-up banners

De roll-up banner kent bijna iedere ondernemer wel. Ze staan op beurzen en nemen ontzettend gemakkelijk mee. Nu overal plastic schermen opduiken vanwege de Corona maatregelen zijn er ook plastic roll-up banners in opkomst. Hoewel wij dagelijks nadenken over hoe wij duurzaam bezig kunnen zijn, zien wij de voordelen in van deze plastic schermen: ze zijn reclametechnisch nog jarenlang te gebruiken en dus veel minder verspillend dan het statische doorzichtige scherm dat je ook kunt kopen.

Wil jij jouw bedrijf voorzien van veilige schermen, maar wil je ook iets wat gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen is? Dan is dit precies wat je nodig hebt.

De impact

Goed ontworpen drukwerk kan echt het verschil maken en ervoor zorgen dat jouw werknemers er niet zo bij hoeven te zitten als op de foto hierboven. Jouw collega’s zullen je dankbaar zijn en klanten zullen versteld staan over jullie inzet en het resultaat daarvan. Want zeg nou zelf, als er dan toch gigantische schermen op de werkvloer geplaatst moeten worden, dan moeten dat toch ook wel hele gave schermen zijn!

Wil jij Corona-proof én on-brand zijn?

Dan gaan we dat regelen! Stuur ons een mailtje met jouw wensen en wij gaan het voor je maken.