Selecteer pagina

Lancering: Meines Holla & Partners

In de lente van 2019 stapte Marcel op de trein naar het Haagse. Aan de Lange Voorhout vond hij een grote deur van Meines Holla & Partners. Zij hadden gespot dat wij de website voor Bridgehead gelanceerd hadden en gaven ons op nog geen steenworp afstand van het Binnenhof de uitdaging om daar nog een schepje bovenop te doen.

Met die klus in het achterhoofd keerde Marcel terug naar onze digital agency in Leiden. Waar we direct met zijn allen creatief aan de slag gingen. Het resultaat van die creatieve explosie waren drie verschillende stijl concepten. Met de stylescapes op zak reisden we af naar Den Haag. Daar maakten de stakeholders de keuze: creatief en innovatief, maar tegelijkertijd professioneel en zakelijk. “Oei, ga dat maar eens oplossen!”, zei Marcel tegen Michenou in de trein terug naar Leiden.

Met een agile ontwikkelproces werkten we eerst de homepage uit om vervolgens onze tanden te zetten in de rest van de website. Toch bekroop ons het gevoel dat er nog iets ontbrak. In de afrondingsfase vonden we mooie bewegende beelden van Den Haag en bekroop, zowel bij ons als Meines Holla & Partners het gevoel dat het nog beter kon. We staken wederom alle koppen bij elkaar om het uiterste uit de huisstijl, content en het beeldmateriaal te persen. Nog een laatste sprint en daar was een van de meest toonaangevende public affairs websites van Nederland.

Ben jij klaar om met ons de uitdaging aan te gaan om een website te ontwikkelen die minstens zo sjiek is als deze? Stuur me dan even een mailtje dan spreken we direct af om te gaan brainstormen! marcel@projectie.com

  Je website is de entree van je organisatie

  Wij realiseren een representatieve website
  waar je goed mee voor de dag kunt komen!

  Over de auteur

  Marcel

  Marcel is de Digital Strategist van Studio Projectie. Dankzij zijn brede kennis over design, development en online marketing is hij altijd op de hoogte van de laatste trends. Hij levert projecten op die aansluiten bij ons motto: "Inspired. Proud. Digital.", inspirerende en effectieve websites en apps waar zowel wij als de klant trots op kunnen zijn. In zijn vrije tijd gaat hij graag uit eten, film kijken, gamen of touren met zijn Mitsubishi Lancer.

  Laat een antwoord achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *