Krijg Gmail, Google Documenten, Drive en Agenda voor bedrijven.

Alles wat je nodig hebt om optimaal te werken, handig verzameld in één pakket dat naadloos werkt op jouwcomputer, telefoon en tablet.

Vanaf €4,- per maand

De voordelen van Google Suite

E-mail met uw eigen domein

Verzend professionele e-mail vanaf jouw zakelijke webadres (jou@jouwbedrijf.nl) en maak mailinglijsten zoals sales@jouwbedrijf.nl.

Gebruik op mobiele apparaten

Alle toepassingen zijn toegankelijk vanaf elk apparaat. Computers, tablets en telefoons. Zo zijn er handige apps, die je kan gebruiken tijdens het reizen.

Alle opslagruimte die u nodig heeft

Begin met 30 GB online opslagruimte per gebruiker. Upgrade desgewenst naar ons abonnement met onbeperkte opslagruimte voor € 4 extra per gebruiker per maand.

Gegarandeerd 99,9% toegang

De servers van Google zijn zo ingesteld dat ze 99,99% van de tijd online zijn. Ervaar de voordelen van werken in de cloud en je hoeft nooit meer te wachten.

Effectiever werken alleen of in een team

Als we het over een virtuele werkplek hebben, dan is de Google suite één van de meest aansprekende oplossingen. Zoals je van Google mag verwachten, heb je in Google Suite, de zakelijke tak van de Google, beschikking over alle Google-diensten:

  • Gmail (voor je bedrijfsmail, mét je eigen @jouwbedrijf.nl-adressen)
  • Hangouts (voor videoconferences)
  • Calendar (voor je gedeelde agenda’s)
  • Docs, Sheets, Forms, Slides en Sites
En al deze handige features kan je gebruiken in een team verband. Als bedrijf intern mappen delen of simpel met een link een map delen naar externe bedrijven.

Geavanceerde beheeropties

Je kan gebruikers toevoegen en verwijderen, groepen instellen en beveiligingsopties toevoegen zoals authenticatie in twee stappen en single-sign-on (SSO), allemaal vanuit één centrale beheerconsole.

Gemakkelijk gegevens overzetten

Gebruik onze gratis migratietools om oude e-mails te importeren uit uw verouderde systemen zoals IBM Notes of Microsoft Exchange. Bel ons gerust als u hulp nodig heeft.

Begin met het nieuwe werken

Studio Projectie zorgt dat jij gemakkelijk overstapt.

[[[["field10","greater_than","1"]],[["show_fields","field11"]],"and"],[[["field10","greater_than","1"]],[["hide_fields","field12"]],"and"],[[["field10","equal_to","1"]],[["hide_fields","field11"]],"and"],[[[]],[[]],"and"]]
1
Hoeveel email adressen?
1
0
10
Welk email adres?
Welke email adressen?
0 /
Vragen of opmerkingen
0 /
Previous
Next