Waarom is SSL belangrijk?

Een SSL-certificaat versleutelt de verbinding tussen een website en de server, zodat inlog- en betaalgegevens beschermd worden verzonden.

Hoger in Google met SSL

Sinds 2014 is Google bezig om SSL de standaard te maken van het internet. Google is nu op het punt om deze standaard af te dwingen. Websites met een SSL certificaat worden beloond met een hogere ranking.

~

Beveilig jouw bezoekers

Het internet wordt steeds interactiever en gegevens bescherming is een belangrijke bijkomstigheid. Zorg dat jouw klanten beschermt zijn tegen oplichters.

Een professionele uitstraling

Vertrouwen is een must als het om consumenten gaat.
Een SSL certificaat straalt veiligheid en vertrouwen uit.

Veiligheid voor je bezoekers

Je wilt er zeker van zijn dat (klant)informatie op jouw website naar de juiste server wordt verstuurd. Met je SSL-certificaat krijg je ook een server certificaat, dat garandeert dat de leverancier van het SSL-certificaat betrouwbaar is.

Je bezoekers kunnen beide documenten bekijken en zo vaststellen dat hun informatie veilig is en dat de
webpagina ook echt van jou is.

Essentieel om hun een vertrouwen te winnen!

Hoger in Google Rankings

Het gebruik van https geeft je website een voordeel bij het bepalen van de positie (ranking) in de zoekmachine van Google. Hiermee wil Google eigenaren van websites motiveren om een veilige verbinding te gebruiken.

Op dit moment is een veilige verbinding een klein onderdeel van het zoekalgoritme wat de positie van resultaten bepaald, maar Google is de laatste tijd proactief met deze veranderingen bezig.

Kom professioneel en

betrouwbaar over

Steeds meer mensen kopen online, maar ook steeds meer mensen zijn zich bewust van de risico’s en willen alleen zaken doen met websites die gegarandeerd veilig zijn. Met een SSL-certificaat laat je zien dat je de privacy en veiligheid van jouw bezoekers serieus neemt. Het aanvragen en installeren van een SSL certificaat hoeft niet moeilijk te zijn. Bovendien kan je jouw certificaat door Studio Projectie laten installeren.

Domeinvalidatie

Razendsnelle uitgifte en eenvoudige validatie van de domeinnaamhouder via e-mail. Geschikt voor particuliere websites.

De type SSL certificaten

Uitgebreide validatie

Duidelijk zichtbare beveiliging en uitgebreide validatie van bedrijfsgegevens. De beste keuze voor bedrijven en webwinkels.

Laat je door ons adviseren

Aan de hand van een paar simpele vragen geeft Studio Projectie advies over welke vorm van SSL het beste bij jou past.

Vul het onderstaande formulier in en we laten zo snel mogelijk van ons horen.

[[[["field10","greater_than","1"]],[["show_fields","field11"]],"and"],[[["field10","greater_than","1"]],[["hide_fields","field12"]],"and"],[[["field10","equal_to","1"]],[["hide_fields","field11"]],"and"],[[[]],[[]],"and"]]
1
Bedrijfsnaam
WebsiteBetreffende website
Vragen of opmerkingen
0 /
Previous
Next

Na aanvraag wordt er een vrijblijvende offerte toegestuurd.

Blijven groeien in een wereld die steeds veranderd?

Wij helpen je graag met een roadmap voor je digitalisering of online marketing, zodat je plannen overtuigen en op koers blijven