Select Page

Studio Projectie, een Digital Agency

Studio Projectie bestaat al 16 jaar en net als het internet en de markt voor digitale oplossingen veranderen wij mee. In 2017 zetten wij een nieuwe spannende stap in de ontwikkeling van ons bedrijf en onze medewerkers zodat wij en onze klanten klaar zijn voor de digitale toekomst.

Studio Projectie is niet meer ‘alleen’ een webbouwer, maar vergroot haar horizon. Vanaf 2017 zijn wij een Digital Agency die vanaf het eerste idee tot aan de realisatie betrokken is en blijft. Wij realiseren de digitale oplossing die bij jou past.

Nieuwe gezichten

We hebben ons team uitgebreid met nieuwe gezichten en expertises. We stellen onze nieuwe teamleden graag even voor:

Camiel

Camiel is onze nieuwe imagineer. Dankzij zijn ervaring met online marketing, webdesign en WordPress wist hij als freelancer al veel mooie resultaten te bereiken. Opvallend genoeg moest deze alleskunner nog een afstudeerstage doen. Het klikte tijdens zijn stageperiode zo goed tussen ons en Camiel dat we hem eigenlijk al vanaf dag 1 bij ons team wilde hebben.

Michenou

Michenou volgde een meeloopstage bij ons echter hadden wij moeite om haar bij te benen. Deze veelzijdige designer voegt aan ons team een set onbetaalbare creatieve skills toe. Ze zorgt ervoor dat wij geen stijlbreuk plegen en krijgt zelf de kans om de volgende stap te zetten in wat nu al een geweldige carrière beloofd te worden.

if(Tim == Tjeerd) { return true;}

Onze programmeur Tjeerd ging op zoek naar een nieuwe uitdaging bij betaalprovider Mollie en om hem op te volgen hebben we Tim benaderd. Tim werkte voornamelijk met webshops en was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Een plek waar hij veelzijdige producten kan gaan ontwikkelen en nieuwe technieken gaat ontdekken als developer.

 

Nieuwe rollen

Met nieuwe gezichten en een nieuwe focus hebben we ook de rolverdeling binnen ons ontwikkelteam aangepast:

Philip gaat zich (iets) minder met development bezighouden, maar zijn rol als CEO aanvullen met die van personeelscoach.

Marcel is in 2016 gepromoveerd tot COO en gaat zich naast project management bezighouden met de grote lijnen van onze development strategie en innovatie.

Jasper heeft daardoor zijn plek als go-to front-end webdeveloper overgenomen en blijft onze belangrijkste serverbeheerder.

Miki is de enige stagebegeleider van Nederland met een 100% slagingspercentage voor zijn pupillen en gaat een deel van zijn support taken delegeren. Hierdoor heeft Miki meer tijd over om samen met Camiel bezig te zijn met design in alle vormen en maten.

Camiel voegt zich bij Marcel en Philip voor de acquisitie en stort zich vol overgave op online marketing, design en WordPress development.

Tim gaat als technische fundering naast zijn reguliere programmeerklusjes een spiksplinternieuw state-of-the-art CMS ontwikkelen.

Nieuwe partners

Vorig jaar hebben wij ons partner netwerk flink uitgebreid. Onze trouwe buren zijn nog steeds onze vaste partners, maar inmiddels zijn er in totaal 9 creatieve en innovatieve ondernemingen waar wij graag mee samenwerken. Hierdoor kun je bij Studio Projectie niet alleen terecht voor websites, maar bieden wij in samenwerking met ons netwerk ook apps, narrowcasting en nog veel meer offline en online diensten.

Nieuwe klanten

Ons klantenbestand blijft gestaag groeien. In 2016 hebben we samen met Café Correct vol trots gewerkt aan de nieuwe website van de innovatieve autoverhuurder EC-Rent. Bovendien hebben we voor onze buren van Theater Ins Blau samen met Zabriski Leiden een nieuwe website gerealiseerd en met de hulp van WisePi Narrowcasting een prachtig LED-scherm geïnstalleerd. Bekijk meer projecten in onze opgefriste portfolio.

Nieuwe kansen

De economie trekt aan en dat biedt grote nieuwe kansen voor alle vormen van online marketing en digitale oplossingen. Onze deur staat altijd open voor bestaande en nieuwe klanten die samen met ons deze kansen met beide handen willen vastpakken. Wil je meer weten over wie wij zijn en hoe wij werken kijk dan op onze vernieuwde website: https://www.projectie.com

Voor actuele nieuwtjes op het gebied van alles dat met het internet te maken heeft kun je terecht op onze nieuwe blog en campagne site: https://blog.projectie.com

BEDANKT!

Namens ons hele team willen we al onze partners, medewerkers, oud-medewerkers en klanten bedanken voor 16 fantastische jaren en zien we je graag weer eens verschijnen in onze vernieuwde Digital Agency!

 

 

 

Let’s make the internet great again!

 

 

Philip, Marcel, Miki, Jasper, Camiel, Tim, Michenou, Sebastiaan, Ellen, Nadia, Karin

BEZOEK ONZE VERNIEUWDE WEBSITE

About The Author

Marcel

Marcel begon met een studie informatica- en mediatechnologie om game developer te worden, maar vond baanzekerheid en uitslapen belangrijker dan de deadlines en nachten doorhalen waar zijn broer mee thuiskwam. Zijn speelveld bestaat nu uit innovatieve, bijzondere en succesvolle websites die hij graag zelf ontwerpt en in elkaar knutselt. Daarnaast zorgt hij er als COO en projectmanager voor dat ook de rest van het team zo nu en dan iets te doen heeft. Hij woont in het mooiste dorp van Nederland, speelt van Battlefield tot Zelda alle games en heeft een zwak voor politieke complottheorieën en animated GIFs.

Ontvang onze nieuws brief