Select Page

Lancering: Digitale Studiegids HS Leiden

De opleiding Sociaal Werk van Hogeschool Leiden kreeg van een accreditatiecommissie de opdracht om de informatievoorziening te verbeteren. Samen met de opleiding hebben we een online studiegids uitgewerkt, waarmee de studenten 24/7 het eigen vakkenpakket kunnen bekijken. 

Het eindresultaat

Met een interactief klikmodel gemaakt door designer Michenou was het voor de opleiding mogelijk om tussentijds de inhoud van de studiegids goed te structureren en hadden we de mogelijkheid om voor de bouw te testen en feedback te verzamelen. Vervolgens was het voor onze ervaren developers een fluitje van een cent om de digitale studiegids te bouwen en slaagde de opleiding fluitend voor de accreditatie. 

Een website met een maatwerk GRAFISCH ontwerp dat perfect past bij je huisstijl?

Laat ons de website bouwen en ontwerpen die bij je past

About The Author

Marcel

Marcel begon met een studie informatica- en mediatechnologie om game developer te worden, maar vond baanzekerheid en uitslapen belangrijker dan de deadlines en nachten doorhalen waar zijn broer mee thuiskwam. Zijn speelveld bestaat nu uit innovatieve, bijzondere en succesvolle websites die hij graag zelf ontwerpt en in elkaar knutselt. Daarnaast zorgt hij er als COO en projectmanager voor dat ook de rest van het team zo nu en dan iets te doen heeft. Hij woont in het mooiste dorp van Nederland, speelt van Battlefield tot Zelda alle games en heeft een zwak voor politieke complottheorieën en animated GIFs.

Ontvang onze nieuws brief