Select Page

Lancering: Website Welzijn op recept Leiden

De stichting Welzijn op recept Leiden is een samenwerkingsverband tussen huisartsenpraktijken, welzijnscoaches (sociale wijkteams), wijkwerkers, verenigingen en vrijwilligers. Hun doel is om psychosociale klachten van mensen die bij de huisarts komen te verminderen. Bij dit mooie initiatief hoort natuurlijk ook een moderne website. Daarom heeft Studio Projectie een website gesponsord, die voldoet aan alle moderne wensen.

 

Het eindresultaat

Onze afstudeerstagiair Armando Jong A Tai heeft de website gerealiseerd. Hij heeft al veel ervaring in het bouwen van WordPress websites en heeft naast zijn afstudeeronderzoek, tijd gevonden om deze website te realiseren. De website moest zowel de professionals als de deelnemers van informatie voorzien en is zo opgebouwd om continu te stimuleren. Het eindresultaat past bij de wensen van de opdrachtgever en ze hebben zelf de middelen gekregen om in toekomst zelf aanpassingen te kunnen maken.

Een website met een maatwerk GRAFISCH ontwerp dat perfect past bij je huisstijl?

Laat ons de website bouwen en ontwerpen die bij je past

About The Author

Camiel

Camiel is de imagineer van Studio Projectie. Hij is een expert in online marketing, multimedia design en Wordpress websites. Graag leert hij mensen hoe ze alles uit de digitale wereld kunnen halen en inzetten.

Ontvang onze nieuws brief