Select Page

Lancering: Website Mooie Uitvaart

Door de jaren heen hebben we websites gebouwd voor mooie, leuke, spannende en ingrijpende onderwerpen. Het is dan ook niet voor niets dat Angelique Valk van Mooie Uitvaart bij ons aanklopte om haar website te vernieuwen. In samenwerking met grafisch ontwerpster Ankie Stoutjesdijk hebben we een nieuwe responsive website gerealiseerd met een maatwerk design en het gemak van WordPress.

 

Het eindresultaat

We hebben het ontwerp van de grafisch ontwerper tot leven gebracht en de unieke ideeën gerealiseerd. De website straalt de rust en warmte uit die bij het onderwerp past en Angelique schakelde een professionele fotograaf en tekstschrijver in voor de content. Ze schreef zelf een blog over het resultaat en is zeer tevreden met de nieuwe identiteit van Mooie Uitvaart.

Een website met een maatwerk GRAFISCH ontwerp dat perfect past bij je huisstijl?

Laat ons de website bouwen en ontwerpen die bij je past

About The Author

Marcel

Marcel begon met een studie informatica- en mediatechnologie om game developer te worden, maar vond baanzekerheid en uitslapen belangrijker dan de deadlines en nachten doorhalen waar zijn broer mee thuiskwam. Zijn speelveld bestaat nu uit innovatieve, bijzondere en succesvolle websites die hij graag zelf ontwerpt en in elkaar knutselt. Daarnaast zorgt hij er als COO en projectmanager voor dat ook de rest van het team zo nu en dan iets te doen heeft. Hij woont in het mooiste dorp van Nederland, speelt van Battlefield tot Zelda alle games en heeft een zwak voor politieke complottheorieën en animated GIFs.

Ontvang onze nieuws brief