Lancering: LSV Minerva

De klassieke, maar autoritaire stijl in één website

De oude website van Minerva straalde niet de rijke achtergrond van Minerva uit.Met deze gedachten heeft Studio Projectie een stijl advies geschreven. Hier uit kwam het volgende;

L.S.V. Minerva heeft een rijke achtergrond en heeft het recht verworven om enigszins een vorm van arrogantie, maar met ingetogenheid, te tonen.

Vanuit een designers perspectief zouden de volgende termen passen bij de nieuwe website van Minerva.

Tijdloos

De hoofdwebsite van Minerva moet de historie, kracht en meerwaarde van de vereniging vertegenwoordigen. Dit is niet een EL-Cid website, die elk jaar veranderd. Bekende Oud-Leden, potentiële leden, sponsoren moeten deze website met trots kunnen tonen. 

Uiteindelijk heeft Studio Projectie ook de teksten geschreven en beeldmateriaal gekozen.

Autoriteit

Minerva is in onze ogen DE vereniging van Nederland. Alhoewel velen proberen om te tarten aan deze autoriteit, blijft Minerva kalmte, kwaliteit en duurzaamheid ( niet dat groene gebeuren, maar meer “We blijven nog 500 jaar bestaan” mentaliteit ) uitstralen. 

Het eindresultaat

Studio Projectie leverde een modern, maar klassiek ontwerp, waarin de nieuwe stijl verwerkt werden. Dit alles binnen een korte tijd om de website voor de EL CID week online te krijgen. We zijn erg tevreden met het resultaat en denken dat de website goed aansluit bij de allure en reputatie van L.S.V. Minerva.

Oude website

Style advies

Nieuwe website

Ook een website waarbij ontwerp, tekst en beeld allemaal perfect op elkaar afgestemd zijn?

Laat ons de website bouwen en ontwerpen die bij je past