Select Page

Case study: Huisartsenpraktijk Roodenburg

Een huisartsenpraktijk op zoek naar een nieuwe uitstraling

Huisartsenpraktijk Roodenburg kwam bij Studio Projectie met de vraag om de website op te frissen. De huidige site was erg verouderd en de artsen wilden graag nieuwe patiënten aantrekken. Ook was er behoefte aan een compleet nieuw logo en huisstijl.

Wij trokken alles uit de kast en gingen aan de slag. Michenou ontwierp het logo en koos voor frisse, rustgevende kleurcombinaties. Nieuwe vormen, met een focus op vierkante elementen werden gebruikt. 

Kersverse content

Om alle aspecten mee te nemen, zorgden we ook voor de content. Collega Miki maakte de foto’s van de artsen, assistentes en de locatie.

Collega Iris schreef de teksten en optimaliseerde ze direct voor Google. Zo mikten we op een groep nieuwe patiënten.

Overal geschikt

De nieuwe stijl voerden we in op de site. We kozen voor een rustige opbouw, waar potentiële patiënten eenvoudig hun antwoorden kunnen vinden. Ook zetten we de Engelse versie neer, zodat internationale studenten en expats terecht konden.

 

Ook een website waarbij ontwerp, tekst en beeld allemaal perfect op elkaar afgestemd zijn?

Laat ons de website bouwen en ontwerpen die bij je past

About The Author

Iris van Etten

Iris richt zich als projectmanager voornamelijk op contact met (nieuwe) klanten. Ook slaat ze een flinke slag voor de marketing en schrijft ze regelmatig websites (vol). Georganiseerd en efficiënt werken spelen daarbij de hoofdrol, maar om te compenseren is haar huis erg rommelig. Is ze niet op kantoor, dan zit ze ongetwijfeld op een ander continent allerlei moois te fotograferen.

Ontvang onze nieuws brief