Wij bouwen een totaalplaatje

Vroeger was Studio Projectie een bedrijf met echte webdevelopers. Onze werkzaamheden bestonden voornamelijk uit code en daar is absoluut niets mis mee. Toch is Studio Projectie de afgelopen jaren gegroeid: in het aantal werknemers, maar ook in hetgeen wat we kunnen. We zijn inmiddels meer dan een bouwer van websites: we bouwen het totaalplaatje!

Een website alleen is tegenwoordig niet voldoende meer, dat merkten wij ook. Er bestaat een hele wereld omheen, zowel digitaal als analoog. Wij kunnen namelijk wel een mooie en goedwerkende website neerzetten, maar de branding moet ook kloppen. Het logo van een bedrijf is al bijna het halve werk: het moet uitstralen waar het bedrijf voor staat en moet ook nog eens geschikt zijn voor gebruik op het web. Gelukkig hebben wij tegenwoordig werknemers met creatieve breinen. Zij maken logo’s op maat welke passen bij jouw bedrijf. En zij maken niet alleen logo’s, maar ook hele huisstijlen. Alles om te zorgen dat het totaalplaatje klopt. Kleuren, vormen en beeldmateriaal worden met zorg uitgezocht en eventueel zelfs verwerkt in visitekaartjes, briefpapier of levensgrote banners voor op kantoor of het congres. Steeds minder maken wij alleen maar websites en steeds meer verkopen wij een totaalpakket. Waarom? Omdat het gewoonweg beter werkt als het hele totaalplaatje klopt. Wij zien het als een waardevolle investering. Alleen een website levert vaak een bepaald doel op, maar een vernieuwing van een hele rits aan elementen zorgt veelal voor het bepalen van een veel groter doel.

Naast het analoge vlak zijn wij ook gegroeid op het digitale vlak. Zelfs een simpele website is niet altijd genoeg meer. Wij weten nu dat daar ook een hele beleving op zich gecreëerd moet worden, zeker als het gaat om grote campagnes of bedrijven. Daarom steken onze Experience Designers, Grafisch Ontwerpers en Webdevelopers de koppen bijeen. We creëren tegenwoordig iets wat past bij de doelgroep, wat werkt en er grafisch gewoon heel prettig uitziet. Dit hoeft niet eens altijd een geheel nieuwe website te zijn. Het verbeteren van de flow in de website kan bijvoorbeeld al een heel stuk schelen. Iedere website heeft alleen een ander doel en zal dus ook op een andere manier verbeterd kunnen worden. Hiervoor doen wij ook nog eens uitgebreid onderzoek:  onderzoek naar de doelgroep, het bedrijf, de doelen en de concurrentie. Wanneer mogelijk voeren wij bij grootschalige projecten ook gebruikerstesten uit. Met deze technieken kunnen wij meer garantie geven dat de oplossing ook echt gaat helpen. Wij maken namelijk iets wat zowel de klant als de toekomstige gebruiker nodig heeft en daarin maken wij tegenwoordig onderscheid ten opzichte van andere bedrijven. Wij zijn niet alleen een stel knappe Webdevelopers, wij zijn een Digital Agency!

Ook een website waarbij ontwerp, tekst en beeld allemaal perfect op elkaar afgestemd zijn?

Laat ons de website bouwen en ontwerpen die bij jou past.