Je mag weer open! Is je website er klaar voor?

We kunnen er kort of lang over praten, maar een website is zeker nu een must-have. Tenzij je wilt dat alle macht over je boodschap en zichtbaarheid bij een verzamelplatform, zoals Booking.com, Thuisbezorgd, AirBnB, Uber, Funda, Facebook of Google komt te liggen dan is je eigen website nog altijd je primaire online marketing en conversie kanaal. Een website stuurt in tegenstelling tot al je andere leuke digitale snufjes en Smart TV of wasmachine geen notificatie als het een update nodig heeft. Daarom is het belangrijk dat een professional checkt of je website nog mee kan.

Is je website…

Geschikt voor mobiel?
Goed vindbaar?
Jonger dan 5 jaar?
Goed onderhouden?

LAAT HET CHECKEN
€99
NU 49,-
excl. BTW

Zij zijn er klaar voor, jij ook?

Van deze website krijg je nou echt honger!

Arnoud

Leidsch Beleg

Mijn complimenten voor de SEO. Onze website ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook ontzettend goed vindbaar!

Eva

De Hardloopwinkel

Even een korte check!

Werkt je website fijn op je smartphone?

Een website ‘reponsive’ maken is een ding, maar hoe werkt je site in de praktijk?
Lekker snel en handig of traag e ontoegankelijk.

Ben je vindbaar als je in Google je "[dienst/product] [plaats] (bijv. webdesign leiden)" intikt?

Een goede vindbaarheid is belangrijk en dat begint lokaal. Ben je (nog) wel goed te vinden? Google eens in een incognito venster op je belangrijkste diensten en je vestigingsplaats.

Is je website gebouwd nadat Star Wars: The Force Awakens(2015) verscheen?

De technologie gaat razendsnel. In de tijd dat Disney een Star Wars-trilogie heeft uitgebracht had jij veel met je website kunnen doen. Hoe goed is je site onderhouden en is het design nog bij de tijd?

Durf je je website door mij te laten bekijken?

Tot slot, mag ik je website zien of durf je je website niet door een professional te laten beoordelen?
En als ik hem dan niet mag zien, waarom je klanten dan wel?

Marcel heeft voor tientallen ondernemers, bedrijven, organisaties en verenigingen websites gerealiseerd. Hij vraagt door en is af en toe een beetje brutaal, want dat is het minste dat je van goed advies mag verwachten.

Marcel

Keurmeester

Wat is de uitkomst?

1 of 2 keer NEE?

Is het antwoord op de vier vragen ‘nee’, en wil je nog meer laten checken dan beoordeel ik voor 49 Euro je website op het gebied van:

  • Responsive Design
  • Vindbaarheid
  • Conversie
  • Snelheid

Bij de scan krijg je een voucher voor 5% korting op je offerte als je op basis van onze aanbevelingen iets nieuws wilt laten maken.

4 keer JA!

Benieuwd of je website ook op andere gebieden voldoet dan kijk ik graag je website van onder tot boven even na voor slechts 49 Euro op het gebied van:

  • Toegankelijkheid
  • Snelheid
  • Structuur
  • Conversie

Bij de scan krijg je een voucher voor 5% korting op je offerte als je op basis van onze aanbevelingen iets nieuws wilt laten maken.

4 keer NEE?

Is ‘nee‘ het antwoord op alle vragen dan mag je mij toch een mailtje sturen met de link naar je website en de reden waarom je nog geen nieuwe website hebt of aan het maken bent of waarom je liever niet wilt dat ik naar je website kijk.

We gaan dan samen kijken of je een nieuwe site nodig hebt en wat een nieuwe website voor jouw kan betekenen en opleveren.

Ik krijg steeds opnieuw, wanneer ik iets van jullie ontvang of wanneer ik jullie spreek, het gevoel dat jullie oprecht luisteren naar mijn wensen en ze bijschaven en uitvragen totdat het voor jullie (en ook voor mij!) duidelijk is.

Esther

Huiswerkhotel

Laat je website checken door een professional!

Wij scannen je website voor €49 (excl. BTW) en die investering krijg je terug als je een nieuwe website wilt laten maken, want iedereen die zijn site laat scannen krijgt 5% korting
op een offerte bij Studio Projectie.

[[[["field10","greater_than","1"]],[["show_fields","field11"]],"and"],[[["field10","greater_than","1"]],[["hide_fields","field12"]],"and"],[[["field10","equal_to","1"]],[["hide_fields","field11"]],"and"],[[[]],[[]],"and"]]
1
Previous
Next